Mira zorgt voor meerglans!

Coach

Ik ben Mira Kuipers, 43 jaar en woon met mijn man en dochter in Berkel en Rodenrijs. Ik ben in 2013 mijn eigen passie gaan volgen en heb mijn levenspad gevonden: mensen helpen meer uit het leven te halen, meer in hun kracht te staan en meer te functioneren vanuit hun eigen talenten.
Naast allerlei methoden uit de reguliere coaching maak ik ook gebruik van de 5 elementenleer uit China. Met deze combinatie is elk coachtraject toegespitst op iemands eigen leven en ontwikkelpunten. Het helpt je vitaal en energiek in het leven te staan.

Voordat ik coachen als mijn passie heb ontdekt, ben ik jarenlang werkzaam geweest als onderwijskundig adviseur, rondom het middelbaar beroepsonderwijs en binnen bedrijfsopleidingen. Tijdens die periode heb ik opleidings- en examentrajecten (mede) vormgegeven, trainingen gegeven en als procesbegeleider projecten uitgevoerd.

Het is mijn passie een bijdrage te leveren aan het leren, ontwikkelen en veranderen van mensen en organisaties. Ik vind het mooi om de processen binnen van onderwijs en opleiding te combineren met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Op die manier groeien mensen en organisaties en versterken ze elkaar.

 

 Je leven krijgt meer glans!

Afspraak maken

Ik hoop je snel te ontmoeten.

1000 tekens over

Als je een steen verlegt, zal de stroom niet meer dezelfde zijn.

Over MeerGlans

 
 

Contact MeerGlans

Klapwijksezoom 235
2652 BN Berkel en Rodenrijs
info@meerglans.nl
06 54 27 55 54

KvK: 59922338