Kors Verweij

Kors Verweij

Mira Kuipers

Marjolein Lohmann||Kenwerk

0041_K2_diAMUTCE_april+0000RaprAMUTC Testimonial

Ik heb een coachtraject bij Mira doorlopen en kan dit iedereen aanraden. Mira heeft dit traject zeer deskundig en persoonlijk aangepakt. Volgens mij is dit de fundering voor het positieve resultaat!

 

Onderzoek naar mindfulness bij kinderen en jongeren met ADHD

ADHD-medicijnen zijn effectief, maar hebben veel nadelige bijwerkingen. Het mogelijke alternatief: mindfulness. De Universiteit van Amsterdam ontving een Onderzoekstalent-subsidie van NWO om onderzoek te doen naar de effectiviteit van ‘aandachtstraining’ bij ADHD.

Naar schatting lijden in Nederland tussen de 60.000 en 100.000 kinderen aan ADHD. Het aantal gediagnosticeerde mensen neemt de komende tijd alleen maar toe, zo is de verwachting. Dat heeft alles te maken met het in 2013 vernieuwde handboek voor psychiaters en psychologen, de DSM-5. De criteria voor ADHD zijn aanzienlijk gewijzigd, waardoor kinderen eerder de diagnose ADHD zullen krijgen. Ook voor volwassenen zijn de criteria aangepast, waardoor de stoornis bij hen eerder onderkend zal worden.

K Verweij||ZZP-er

0041_K2_zaAMUTCE_september+0000RseptAMUTC Testimonial

Mira is een supercoach. Rustig, invoelend en stelt de juiste vragen op de juiste momenten. Mira werkt volgens de 5 elementen wat een hele fijne aanvulling is op een coachtraject.

Mirjam Povel||Kenwerk

0041_K2_vrAMUTCE_juli+0000RjuliAMUTC Testimonial

Mira heeft me tijdens de coachingsgesprekken erg goed begeleid. Door de juiste (verdiepings)vragen te stellen, liet ze me zelf nadenken en kwam ik steeds verder in het proces. Ik ben er zo achter gekomen in welke omgeving ik graag wil werken, met welke producten en diensten en welke aspecten ik belangrijk vind in een baan. Hiermee kan ik gericht op zoek naar een leuke nieuwe baan.

Over MeerGlans

 
 

Contact MeerGlans

Klapwijksezoom 235
2652 BN Berkel en Rodenrijs
info@meerglans.nl
06 54 27 55 54

KvK: 59922338