Coaching

JIJ met MeerGlans!

In organisaties loopt niet altijd alles op rolletjes. Dit situatie van de organisatie kan veranderen door een fusie of reorganisatie. Dat vraagt veel van mensen. Dit geldt zowel voor de medewerkers als voor de teamleiders en directie. En iedere persoon reageert vanuit een ander ‘pijnpunt’. MeerGlans geeft aandacht aan het individu en de groep en helpt organisaties door de veranderingen.

icon onderwijs

Ik kan je helpen met:

PERSOONLIJKE COACHING

Ontdek hoe jij of je medewerkers weer met glans aan het werk gaan. Samen gaan we op verkenning om er achter te komen wie er achter de buitenkant zit, welk werk energie geeft en wat energie vreet. We kijken naar wat jij of je medewerkers willen in het werk. Door de eigen wensen om te zetten in acties, gaan medewerkers met meer energie aan het werk. Ze hebben meer energie en veerkracht om de dagelijkse activiteiten op te pakken. Ik geef ze een persoonlijk advies, aandacht voor de specifieke wensen en mogelijkheden

BALANS WERK - PRIVÉ

Een verstoorde balans van werk en privé heeft natuurlijk niet altijd te maken met een slechte thuissituatie of een onprettige werkplek. Misschien heb je wel een functie met veel verantwoordelijkheden. Een functie waarbij je altijd bereikbaar moet zijn, ook tijdens je privéleven. Of je thuissituatie vraagt veel energie en aandacht van je. Hoe vind je de balans tussen werk en privé? Wat werkt voor jou?

EN OOK…

Verder kun je terecht voor: een luisterend oor of een mee- en tegendenker.

Maak een afspraak

Ik vind het leuk om te sparren over leren en kennis te delen. Neem gerust contact met mij op! 

 

Voorkeur 1e contact
Graag telefonisch
Liever via e-mail
Verzend

Mira meerglans

Mira met MeerGlans

Voor glans in je organisatie!

Ontdek hoe ik jou en je organisatie meer glans kan geven en maak vrijblijvend een afspraak voor kennismaking. Ik kom graag een keer langs om te bespreken wat ik kan betekenen.

Vind de weg uit het doolhof van alledag en volg je eigen pad.