MeerGlans

Meer uit het leven halen, meer in je kracht staan en meer functioneren vanuit je eigen talenten. Kortom: MeerGlans.

Ik houd ervan om mensen in beweging te krijgen en houden en zo organisaties vooruit te helpen. Wanneer het samenspel tussen medewerkers en werkgevers goed verloopt, lopen processen efficiënter en ervaren medewerkers meer werkplezier.

Mijn Passie

Het is mijn passie een bijdrage te leveren aan het leren, ontwikkelen en veranderen van mensen en organisaties. Ik vind het mooi om de processen binnen onderwijs en opleiding te combineren met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Op die manier groeien mensen en organisaties en versterken ze elkaar. Als mensen meer in hun kracht staan en functioneren vanuit hun eigen talenten, functioneren ze beter.

Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Mira Kuipers en woon met mijn man en dochter in Berkel en Rodenrijs. Ik ben in 2014 mijn eigen passie gaan volgen: ontwikkeling van mensen en organisatie stimuleren door mensen met zichzelf en elkaar in contact te brengen.

Voordat ik deze passie heb ontdekt, ben ik jarenlang werkzaam geweest als onderwijskundig adviseur, rondom het middelbaar beroepsonderwijs en binnen bedrijfsopleidingen. Tijdens die periode heb ik opleidings- en examentrajecten (mede) vormgegeven, trainingen gegeven en als procesbegeleider projecten uitgevoerd.

Mijn kennis over onderwijs en opleiden combineer ik met het begeleiden van medewerkers. Soms als coachtraject, maar vaak ook als onderdeel van de samenwerking met hen. Ik breng positieve energie, reguliere coaching en de 5 elementenleer uit China. Met deze combinatie is elk coachtraject toegespitst op iemands eigen leven en ontwikkelpunten. Het helpt je vitaal en energiek in het leven te staan.

Mijn ervaringen

Bekijk mijn CV

In het doolhof van je denken, kent alleen je hart de juiste weg