Trainingen

Met trainingen kijk ik naar de toekomst en geef ik medewerkers meer glans!

De trainingen die ik verzorg gaan met name over het begeleiden en beoordelen van stagiairs. Hoe kan een organisatie de stagiairs tot hun recht laten komen in de organisatie? Welke hulpmiddelen en technieken heeft de begeleider nodig om het leerproces van de stagiair in goede banen te leiden? Hoe kan een beoordelaar de examinering van een student praktisch en betrouwbaar uitvoeren? Hiervoor kan ik een training samenstellen voor uw organisatie.

icon onderwijs

Ik bied de volgende trainingen aan:

ASSESSOREN PRAKTIJKEXAMENS

Hoe kijk je objectief naar studenten in een examensetting? Waar let je op en hoe zorg je dat je alle studenten gelijk behandeld? In korte trainingen leg ik de basis uit waarmee de assessoren aan de slag kunnen tijdens (praktijk)examens.

GESPREKSTECHNIEKEN

Hoe krijg je de informatie die je nodig hebt boven tafel? Hoe zorg je dat jouw punt overkomt bij je gesprekspartner of in een vergadering? Hoe zorg je ervoor dat vergaderingen effectief en efficiënt verlopen? In deze training geef ik praktische handvatten om gesprekken en vergaderingen beter te laten verlopen.

EN OOK…

Verder kun je terecht voor: procesbegeleiding bij bijeenkomsten, voorzitter bij vergaderingen of bijeenkomsten.

Heb je een specifieke trainingswens? Dan is maatwerk mogelijk. Samen met jou ontwikkel ik een training die past bij jouw organisatie en de behoefte die er leeft. Neem hiervoor contact met me op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Ik vind het leuk om te sparren over leren en kennis te delen. Neem gerust contact met mij op! 

 

Voorkeur 1e contact
Graag telefonisch
Liever via e-mail

Mira meerglans

Mira met MeerGlans

Voor glans in je organisatie!

Ontdek hoe ik jou en je organisatie meer glans kan geven en maak vrijblijvend een afspraak voor kennismaking. Ik kom graag een keer langs om te bespreken wat ik kan betekenen.

Als je een steen verlegt, zal de stroom niet meer dezelfde zijn.